lunes, 22 de abril de 2019

PROJECTE SPACESHIP HOPE per la SETMANA CULTURAL



Durant els tres dies d'abans de les vacances Pàscua, decidírem l'equip d'Es Pinaret fer una SETMANA CULTURAL, el Taller d'Art es va fusionar amb l'aula Connecta per fer el nostre projecte amb la temàtica "medi ambiental". Pot ser tocàssim de lluny l'objectiu però vàrem aprendre i a la vegada ens ho passarem molt bé.

Vàrem treballar de manera transversals temes que pertanyen a ciències, educació plàstica i castellà.

En 1r lloc vàrem començar amb un cinefòrum de la pel·lícula Interestellar, que tracta de què la vida a la Terra està arribant a la seva fi i un grup d'exploradors han de sortir a l'espai per cercar noves oportunitats, ja què han esgotat les seves oportunitats en aquest planeta.

És molt recomenable!!


A partir d'aquí es van elaborar unes preguntes i un text de raonament per veure si havien entés la pel·lícula i vam iniciar el nostre treball en format de joc.

Per presentar el projecte Spaceship Hope vàrem fer un happening o una espècie de trailer on implicàrem a part de la directiva, la veritat que va quedar curiós i la prospera vegada ho fàrem molt millor!!


El joc:


El joc consistia en disenyar una nau espacial anomenada HOPE, seguint unes instruccions que trobaven davall de les estrelles i on hi havien d'incloure tot el que llegien, com la gossa Laika, a la primera dona cosmonauta na Valentina Tereixkova o fer un logo amb el nom d'Apollo 11 amb les primeres petjades a la lluna...

Quan acabaren el seu diseny dibuixat en gran format havien de construir una maqueta de cartró per poder passar la prova i poder ser elegit, per sortir del planeta, per la NASA; com vos podeu suposar els professors ens ficarem dins el nostre paper d'enginyers i just davall podreu veure les imatges de com va anar!! Va ser molt divertit!!






Gràcies per la vostra atenció!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario